Εταιρία
Eshop
Προϊόντα
Πληροφορίες
Έργα
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Κατηγορίες προϊόντων
Προϊόντα > Λύσεις Ecosolutions >

Θερμοδυναμικά Συστήματα

 

ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


Τα τελευταία χρόνια, η σταθερή άνοδος των τιμών στο ορυκτό καύσιμο, το υψηλό επίπεδο της περιβαλλοντικής ρύπανσης, η παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, κ.λπ., έχουν φέρει στο φως τις νέες τεχνολογίες, όπως αυτές τις βασισμένες στη θερμοδυναμική - που ανακαλύφτηκε από το γαλλικό φυσικό Carnot το 1824 - ώστε να μειωθεί η χρήση ή, σε πολλές περιπτώσεις, να απαλλαχθούν από  τους παραδοσιακούς λέβητες.
Για αυτόν τον περιβαλλοντικά-ευαίσθητο σκοπό υπάρχουν εναλλακτικά συστήματα όπως αυτά που περιλαμβάνουν τα θερμικά στοιχεία, τις αντλίες θερμότητας, τα γεωθερμικά και συστήματα υδρογόνου, και τελικά τα θερμοδυναμικά συστήματα συλλεκτών, ένα μίγμα των παραδοσιακών θερμικών στοιχείων και των γνωστών αντλιών θερμότητας.
Υπό ορισμένους όρους τα θερμοδυναμικά συστήματα συλλεκτών μπορούν να παράγουν μέχρι και 80 τοις εκατό αποταμίευση ενέργειας σε σχέση με την ηλεκτρική θέρμανση, ή συστήματα θέρμανσης τροφοδοτούμενα από πετρέλαιο η άλλη καύσιμη ύλη.
Τα θερμοδυναμικά συστήματα μπορούν να εφαρμοστούν σε περιπτώσεις που απαιτείται ζεστό νερό μέχρι 60 βαθμούς Κέλσιου, όπως π.χ, θέρμανση πατωμάτων, μονάδες fan coil, θερμάστρες, θέρμανση πισίνων,κ.λπ
Η βασική παγκόσμια πατέντα είναι Γαλλική, κατοχειρωμένη πρίν 20 χρόνια από την εταιρεία Energie, και η Solar-PST μοιράζετε αυτή την πατέντα ENERGIE-Solar PST.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  

 

  Επιστροφή

  EcoLights  - EcoSolutions                       e-Shop

Στοιχεία Επικοινωνίας: Ecosolutions, EcoLights: Δημοκρατίας 5 & Αναλήψεως 1, Ηράκλειο, Ελλάδα, Τηλ.: 2810371260, Fax: 2810371261, E-Mail: info@ecosolutions.gr, www.ecosolutions.gr

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LED ΦΩΤΙΣΜΟΥ- EcoLightscreated by alpha